BACK TO THE SIXTIES AND SEVENTIES

Webmaster Nieuws

Op zaterdagavond 18 november 2017 gaan we weer helemaal terug in de tijd in de Kees Kist zaal van het AZ/AFAS stadion in Alkmaar. In principe voor alle actieve en danslustige 50 en 60 plussers maar ook de jongere generatie die van de heerlijke muziek uit de gouden muziekjaren houdt is welkom. We hebben weer een heerlijk programma samengesteld met onvergetelijke vertolkingen van de vele hits uit de 60er en 70er jaren. We beginnen om 20.30 uur en sluiten omstreeks middernacht zoals gebruikelijk af.

Allereerst genieten we van het optreden van THE NOT BAND. Een top band die al meer dan 25 jaar optredens in het hele land verzorgt. De 5 ervaren bandleden brengen je terug in de tijd. Hoe goed ze dat doen blijkt wel uit het feit dat ze tijdens The Clash of the Coverbands (waar 2 jaar terug 1500 coverbands voor inschreven) tot de laatste 5(!) bands behoorden en uiteindelijk 4e werden. Een uitgebreid repertoire met popclassics, rock, blues en 3 stemmige ballads zorgt voor een onvergetelijk optreden. En op de grote dansvloer voor het podium kan zoals altijd weer volop gedanst worden!

Hoogtepunt van de avonds is het uitgebreide optreden van de fameuze Beatles Tribute Band uit Praag. Zij brengen de Beatlesnummers zo echt ten gehore dat ze door vele kenners als allerbeste Beatles Tribute band ter wereld worden beschouwd. Zowel in uiterlijk als klank denk je dat de echte Beatles voor je staan. We zijn er trots op dat ze voor Sweet Sixty naar Alkmaar komen.

Wil je alvast een voorproefje? Klik dan op https://www.top-tribute-band.com/beatles-tribute-band of kijk naar de clip onderaan deze pagina en je weet genoeg. En ja, het zijn niet de echte Beatles die je in deze clip hoort en ziet maar de band die naar Alkmaar komt. Daar wil je toch bij zijn! Het Beatles Museum in Alkmaar ( het grootste ter wereld!) verleent uiteraard haar medewerking aan het programma en staat met een grote stand in de zaal. En iedereen die naar deze Sweet Sixty avond komt krijgt 50% korting op een entreekaartje van het museum.

De entree op deze avond bedraagt 25 euro per persoon en dat is inclusief GRATIS en gemakkelijk parkeren direct bij het stadion. Kom gezellig met een groep vrienden en er zijn leuke kortingen. Met 6 personen betaal je voor 5, met 8 personen voor maar 6 en bij 10 personen voor maar 7 personen.

Aanmelden kan ( liefst voor 23 september) via info@checkevents.nl of bel 0645-297706 of 0653 235386 Hans en Hendry Bommer / Sweet Sixty